bekir
YENİ ÜYELER
İş/Hobiler : knıght oynamak
Lakap : no ks come ws
|
Konu: eyy ruuuuuuuuh:D:D:D Paz Ağus. 24, 2008 6:44 am |
|
|
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !?
insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: ?
insan: ey ruh... ruh'un telesekreteri: Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız!
insan: ey ruh ! ruh: efendim abi
insan: ey ruh! bize gelecekten haber ver? fener-cincon maçı ne olur? ruh: en az 5 atar fener.
insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek!
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim
insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir??
insan: ey ruh... ruh: waay ortam yapmışız
insan: ey ruh? ruh: efet insan: bi tost,bi kola
insan:ey ruh?geldin mi? ruh: şlakkkk insan: anlatık be abi ne vuruyosun.
insan:ey ruh? ruh: buyrun benim.. insan:aaaaaaaaaa
insan: ey ruh, geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma abi.. mesai bitti.. yarın ugra..
insan: ey ruh.. geldiysen haber ver.. ruh: geldim.. insan: baba noolcak benim bu halim beee.. seviyorum uleeeyynn.. bende ruh olmadan once sen gibi rakı masasında ruh cagirmistim.. bilmem anlatabildim mi?
insan: eyy ruuuhhhh.. ruh: vaaayyyy.. yok mu bişiler.. kafamizi kiralim..!
insan: eyy ruhh.. geldinmi.. ruh: baba sizin içerden çekmiyo galiba.. masayi balkona cikarin..
- Ey ruuhhh.. + Söle yavrum .. - Geldiysen git .. korkmaya basladim..
- Ey ruuhhh!! - biri ABD'den, biri Japonya'dan, biri Türkiyeden cagirio .. Istifa ediorum lan
-ey ruuuh, beni duyuyorsan duymazdan geeel - -aynı böyle işteeeee -
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim
-eyy ruh geldiysen 3 takla at sonrada amuda kalk +tahtaya vursam |
|