donjuan
YENİ ÜYELER
İş/Hobiler : ney çalmak,yüzmek,tsm,sagopa kajmer dinlemek,basketbol,quantin tarantino imza korku filmleri izlemek
Lakap : donjuan
|
Konu: sagpa kajmer dedik DUR ORDA EY RAPÇİ...!!! SAGOPACILAR Girebilir CEZAcılarda girsin bariii :) Perş. Kas. 06, 2008 3:15 am |
|
|
bu saatten sonra rapin tek kralı SAGOPA KAJMER dir. inanmak istemeyenler buyursun dinlesinler maneviyatını eserlerine başarıyla yansıtan tek rapçi yunuS namı diğer SAGO dur HEPİNİZE SÖYLÜYORUM =}}}'' İÇİNİZDE KAÇIK VARSA KÜRTAJLA ALDIRIN '' VE KOLERA YA GELİNCE DOĞAYI İKİYE KATLAR Benim sermayem çift el (+) çift göz , karamsardan varan harbi doğru söz,acılarımsa köz ah benim bu sisli yollarım, vay benim körpe ellerim , kara saçlı başım ,dara düştü yarım .Bazen bıktım ,aslen yıkıldım ve daldım derinlere sığdan yıldım ,be toplasan 30 şirin yıldım , sabreden dervişin muradaına vardım.Bitmez kaderin uzun yolu , gidilemez tek binekle , içine sinmiş korkak çocuk ileri doğru itekle , burada beklemekle sanma kalıcısı ya pekte bak kaç milyar insanın yaşam bayrağı direkte!... Bu ses benim dinle!...dinle!..dinle!...
Denedim olmadı , çabalarımın sonu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyum , yolları gözler meczubum uykum kaçtı , iflasın eşiğine battı , bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır , vardır şerrim de velâkin kalanım hayırdır.
Bilmelisin yolunu bulman çok basit ve bedava , yapmamalısın bunu dava , sana dostum diyenler var ya alayı hava en sert tekerlekler bile bir gün mutlak kaçırır hava , gel yanaş!.. yaşın kaç ? hmmm yolun azını gitmişsin tecrübe demek kalpte kalan izdir yanılma , çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaparsın, yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın , elindeki ölümlü:para,ev,mülk,tâ ki vücut.Rabb cömertiğinde asla koymamıştır hudut, can yakmak pahasına mı icad oldu barut? Ben gülüp selam ederken simâları nemrut.Ben bu uğurda çok yoruldum olsa zor da içim rahat , ruhum buruk , yüzüm sanık , görsen hor da durum ortamızda , her şey açık meydanda , kaç kişi felci tatı iyi ve kötü arası cereyanında? |
|
_*!p£q_*
YENİ ÜYELER
İş/Hobiler : _müz!k_
Lakap : _cruel_anqel_*
|
Konu: Geri: sagpa kajmer dedik DUR ORDA EY RAPÇİ...!!! SAGOPACILAR Girebilir CEZAcılarda girsin bariii :) Ptsi Kas. 17, 2008 9:56 am |
|
|
bn bir numaralı fanıyım saqopanın....rap'n kralı SAqoPa |
|
anti_pesimist
YENİ ÜYELER
İş/Hobiler : basket,rap müzik
Lakap : yok
|
Konu: Geri: sagpa kajmer dedik DUR ORDA EY RAPÇİ...!!! SAGOPACILAR Girebilir CEZAcılarda girsin bariii :) Perş. Kas. 20, 2008 11:20 am |
|
|
doğru söylüyorsun maneviyat konusunda ama diğer rapçilerin de hakkını yeme..hadi türkçe rap desen anliicam..(50 cent,eminem nereye gitti adamlar dünya starı) |
|
sagolera
YENİ ÜYELER
İş/Hobiler : öğrenci
Lakap : sırık
|
Konu: Geri: sagpa kajmer dedik DUR ORDA EY RAPÇİ...!!! SAGOPACILAR Girebilir CEZAcılarda girsin bariii :) Perş. Ocak 15, 2009 11:21 am |
|
|
slm sagocular heyret ettim doğrusu sago falan diyoruz ilgilenen çok az daha çok beklerdim şahsen neyse sağlık olsun |
|