|
Yazar |
Mesaj |
derndevlet
YENİ ÜYELER
İş/Hobiler : ögrenci
Lakap : deliboys
|
Konu: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:21 pm |
|
|
Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..." |
|
|
|
derndevlet
YENİ ÜYELER
|
Konu: Geri: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:21 pm |
|
|
Başkan Temel,bir hapishaneyi ziyaret etmiş.Bir tanesi dışında tüm mahkumlar suçsuz olduklarını, haksızlığa uğrayıp hapse düştüklerini anlatıyormuş.O tek mahkum şeytana uyup bir suç işlediğini, cezasını hak ettiğini söyleyince Temel hapishane yöneticilerine dönerek; - Ha pu atamu serbest bırakun, öteçi masum insanların ahlakını bozmasun! |
|
|
|
derndevlet
YENİ ÜYELER
|
Konu: Geri: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:22 pm |
|
|
Delikanlı barda gece yarısına kadar içip, vücuduna sımsıkı oturmuş dapdaracık bir deri pantolon giyen sarışını yutkunarak seyretmiş,
sonunda dayanamayıp yanına gitmiş ve sohbet bahanesi yaratmak için "Bu daracık pantolonun içine girebilmek mucize.." demiş..
"Kolay..!" demiş kız göz kırparak, "Mucize falan değil.. Önce bana 100 dolar veriyorsunuz, sonra kolaycacık giriyorsunuz..!" |
|
|
|
derndevlet
YENİ ÜYELER
|
Konu: Geri: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:22 pm |
|
|
Evlendiklerinde birbirlerine aşık olan karı koca zamanla ilişkileri kötüye gidince evliliklerini kurtarmak icin yaz tatilini ayrı ayrı geçirmeye karar vermişler. Böylece gerçekten birbirlerini sevip sevmediklerini anlayacaklar ve ilişkileri için bir karar vereceklermiş. Adam Bodrum'a kadın da Marmaris'e gitmiş. Tatilleri bitincede geri dönmüşler. Önce adam anlatmayabaşlamış: - Bodruma gittiğim ilk gece bir bara takıldım. İçkimi yudumlarken çok hoş, tek başına oturan bir bayangördüm ve yanına gittim. Davetime karşılık veren bu bayanla önce içki içtik sonrada yemek yedik. Daha sonra diskoya gittik. Sonra kadın beni oteline davet etti ve odasına çıktık. Gayet mutlu bir biçimde yatağa girdik ve tam sevişmeye başlayacaktık ki aklıma sen geldin ve seni sevdiğimi anladım, kalkıp giyindim ve otelime döndüm demiş. Kadın bu olaydan gayet memnun ama biraz tedirgin anlatmaya başlamış: - Bende Marmaris e gittim. Akşam barda otururken ısrarlı bir bakışla birisi bana kadehini kaldırdı. Bende gülümseyince yanıma geldi ve içki ısmarladı. Daha sonra yemeğe gittik. Arkasından disko ve beni oteline davet etti. İçkinin verdiği cesaretle odasına çıktık. Soyunduk tam sevişmeye başladık ki aklıma sen geldin. Seni sevdiğimi anladım, ama kalkamadım alttaydım. |
|
|
|
derndevlet
YENİ ÜYELER
|
Konu: Geri: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:23 pm |
|
|
uludag üniversitesi bahar senliklerinde geçiyo olay. kalabaliktan uzak bi fakültenin yakinlarindaydik. 100 metre ileriye bi helikopter indi. aletten biri egilerek indi ve bi talebeye yaklasti. takriben 1 dakka konustuktan soora adam helikoptere bindi ve tekrar havalandilar. biz biraz sasirdik nooluyo diye ama esas bomba o talebeye adamin ne sorduunu sorduumuzda inmisti beynimize. adam adres sormus. benden bu kadar. |
|
|
|
derndevlet
YENİ ÜYELER
|
Konu: Geri: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:24 pm |
|
|
malum servis söförümüz sikisan trafikte haraket edemez halde beklerken (gayetde hakliydi çünkü önündeki arabalar kuyruk olmustu) arkadan kornaya abanan araç sahibine camdan sarkarak "pokemon'muyum lan ben arabalarin üzerinden uçayim" diye bagirarak tüm servisi yere yikmisti |
|
|
|
derndevlet
YENİ ÜYELER
|
Konu: Geri: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:26 pm |
|
|
izmir konakta bi köfteci gördüm adam tezgahini açmis çig köfte satiyo kocaman da bi tabelasi var önünde fiyatlarin yazdigi...Aynen iletiyorum: Kampanya ... TANE: 125 bin 2 TANE 300 bin |
|
|
|
derndevlet
YENİ ÜYELER
|
Konu: Geri: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:26 pm |
|
|
Abi çaycinin prensibi olur mu, demeyin. Bizim çaycinin cama yazdigi yazilar bunlar: 1. Sicak çay 150.000.TL. 2. Saat besten sonra çay yoktur, israrci olmayiniz. 3 Tek çay için yukari çikamam gelip kendiniz alin |
|
|
|
derndevlet
YENİ ÜYELER
|
Konu: Geri: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:27 pm |
|
|
Bir gün Bakirköy-Taksim dolmusuna binmistim. Aracin ön konsoluna harfli sticker'larla sunlar yazilmisti: TÜRK SOFÖRÜ EN IÇTEN DUYGULARIN INSANIDIR E, ne var ki bunda, demeyin; devamini okuyun: KEMAL ATATÜRK !! |
|
|
|
derndevlet
YENİ ÜYELER
|
Konu: Geri: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:28 pm |
|
|
Lisedeyiz...Geometri dersi... Ders kaynasin diye yapmadigimiz karaktersizlik yok. Hoca tahtaya sekil çizerken, okulun bayagi yakinindan bir savas uçagi geçti. Bizden biri: - Aaa hocam uçak geçiyo! Hocamizdan cevap: - Elleme geçsin!!! Sinif komple kisadevre... |
|
|
|
derndevlet
YENİ ÜYELER
|
Konu: Geri: bu eh işte Ptsi Eyl. 15, 2008 3:28 pm |
|
|
türk asker le yunan asker karşılıklı nöbet tutuyormus bizim türk ün nobette canı sıkılmıs yunan askerle muhabbet etmek istemiş ama aradakı mesafe den dolayı bızım turk ısaret kullanarak konusmaya calısmıs neyse turk asker yunana ısaretle havacımısın der yunan askerden cıt cıkmaz tekrar ısaretle deniz cimisin der yıne cıt cıkmaz topcu musun der yıne cıt cıkmaz gozcumusun der yıne cıkma bızım turk sıkılr neyse nobet bıter yunan asker hemen komutanı na derkı ben bı daha nobet tutmıcam dıye komutan da nıye der asker karsıdakı turk askerı bana elle ısaret yaptı hava kararınca yuzerek gelıcem sana bı koyucam gozlerın fısek gıbı cıkacak dıyor |
|
|
|
ghardone33
YENİ ÜYELER
İş/Hobiler : yok
Lakap : yok
|
Konu: Geri: bu eh işte Cuma Ekim 03, 2008 6:35 am |
|
|
paylaşım için saol |